mandag den 30. august 2010








Jeg har fået gået lidt rundt i nabolaget, og det er umuligt at finde rundt ! - i det mindste er jeg ved at kunne vejen til stranden udenad! Der er nogle rimelig nice træer på vej derned. Vi er ved at få rimelig godt styr på huset og sådan, og så er der skolestart på tirsdag !! skræmmende.

huset fuld af kasser.


Nu har vi boet her i nogle dage, og vores ting og sådan er kommet. Jeg har været henne og træne på min nye skole. Pisse hårdt. Mine ben er stadig sindsygt ømme, og det var i fredags !

fredag den 27. august 2010

U.S.A.












Så er vi altså kommet godt over atlanten. Lang tur, men når der er movies hele vejen, så går det. I lufthavnen blev vi hentet af nogle fra fars job, som havde taget danske kager med som de havde fundet, eller, de var vidst svenske, men whatever. Romkugler og træstammer er fandme ogs dansk. Måske ikk det pindsvin der, men ellers. Containeren med alle vores ting er ikke kommet endnu, så her er rimelig tomt. Der mangler også senge, så mor, far og jones sover på luftmadreser! - Den eneste, som har en seng er mich! - King in the castle!

mandag den 23. august 2010

sommer i DK












Så! Nu er det efterhånden et stykke tid siden, men jeg har været på den hel store tur rundt i DK i ferien. Først var jeg en tur i skagen med nogle af mine veninder fra efterskolen, så besøgte jeg min dejlige kæreste i skive, og så tog jeg til rømø men kupé 54! :D - GREAT!
Og her sidste lørdag holde jeg så et lille afskedsparty på adressen, lige for klassen og de nærmeste. I mandags var jeg så så pisse fucking heldig at være til U2 koncert i Horsens. Det er uden sammenligning den niceste koncert jeg nogensinde har været til! - Og så med snow patrol som opvarmning. Schön!! - Nå, men nu er jeg ved at pakke mit hus ned. Afrejse imorgen !!